Ayuntamiento de Benifaió

Inicio -> Servicis municipals -> Urbanisme -> Pla Urbà d Actuació Municipal (PUAM)

Pla Urbà d'Actuació Municipal (PUAM)

Tornar Imprimir

PUAM

L'Ajuntament de Benifaió està duent a terme la redacció del Pla Urbà d'Actuació Municipal (PUAM).

Què és el PUAM?

És un document de caràcter estratègic per a avançar el disseny del municipi i fer del mateix un lloc més habitable, just, saludable, intel·ligent i sostenible per a totes les persones.

El pla establirà les línies d'actuació municipals i les prioritats futures respecte a obres i serveis a realitzar aBenifaió en concordança amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible establerts per l'Agenda 2030 a nivell mundial. Es tracta un document finançat per la Diputació Provincial de València mitjançant el qual es podrà accedir al finançament dels projectes de futur al nostre municipi.

Com puc participar?

La redacció del PUAM es proposa mitjançant un procés col·laboratiu entre tècnics municipals, polítics i ciutadania. Per aquest motiu, la participació ciutadana serà un dels aspectes més importants en aquest pla per tal de recollir les idees dels veïns i veïnes de Benifaió.

S'han generat tres espais de participació possibles:
1. Reunió amb el grup motor. Grup de treball entre polítics i tècnics de l'Ajuntament per a esbossar possibles escenaris d'actuació.
2. Comencem el procés de participació amb una enquesta on line que podràs emplenar contestant unes preguntes senzilles sobre la teua percepció del municipi durant aquest estiu.
Des d'aquesta pàgina podràs consultar el diagnòstic del municipi, així com les principals febleses, amenaces, fortaleses i oportunitats.
3· Una vegada passat l'estiu, tindrà lloc una jornada-taller de caràcter assembleari de caràcter presencial, on s'explicaran i debatran les principals qüestions del municipi, amb la finalitat de delimitar i prioritzar les diferents propostes que es recolliran en el pla d'implementació del PUAM als pròxims anys.

L'Ajuntament anirà comunicant en diferents formats, les dates i espais en què tindran lloc aquestes trobades, en els quals es seguiran estrictament les mesures sanitàries necessàries per a poder generar espais segurs de participació.

A més a més, conforme avanç la redacció del document, anirem penjant en aquesta web, els resultats de manera que podràs consultar-los i fer les aportacions que consideres en aquesta adreça: puam@benifaio.es

Comptem amb la teua col·laboració!

Data última modificació:


Ajuntament de Benifaió
Plaza Mayor 15. 46450 Valencia (España)
Telèfon: 96 178 10 19 | Fax: 96 179 41 38
Correu electrònic: oficina.virtual@benifaio.es