Ayuntamiento de Benifaió

Inicio -> Servicis municipals -> Educació -> Activitats educatives

Activitats educatives

Tornar Imprimir

El Departament d'Educació de l'Ajuntament de Benifaió, al llarg del curs escolar prepara una sèrie d'activitats i campanyes amb la finalitat de complementar la formació formal, coordinadament amb els centres educatius municipals.

CAMPANYES PER A ESCOLARS

   1. Teatre en anglès per a escolars: Esta campanya es realitza habitualmente als mesos de gener-febrer i va dirigida a alumnes d'E.I. 3 anys a 2n de Batxiller

   2. Animació a la lectura: Esta campanya es realitza habitualmente al mes d'abril i va dirigida a alumnes d'E.I. 3 anys a 6é de Primària.

   3. Campanya de teatre per a escolars 'Anem al Teatre': La Campanya 'Anem al Teatre' és un projecte consolidat a l'actualitat i que va començar a funcionar l'any 1989. Benifaió es va adherir a l'any 2000, per tant la campanya (abril 2010) serà l'onzena edició que s'ha realitzat al nostre municipi, i veritablement l'avaluació és positiva des de tots els àmbits implicats, d'ahí que es continue amb el projecte. En esta campanya es potencia les tècniques del Teatre Infantil i de titelles entre els escolars, proporcionant fitxes pedagògiques de cadascuna de les obres.

   4. Concert didàctic: Esta activitat es realitza habitualment al mes de maig. Va dirigit a alumnes de 2n i 3r cicle de Primària.


FIRA DE L'ESTUDIANT

Cada vegada es fan més necessàries estratègies que estiguen encaminades a fomentar la continuïtat dels joves en el Sistema Educatiu oferint-los diferents vies i itineraris que repercutisquen en una formació més conscient, acord a les seues expectatives, realista amb els seus centres d'interès, i més responsable.

El Projecte de Fira de l'estudiant pretén servir com un conjunt d'actuacions encaminades a assegurar, d'una banda, una orientació integral i actualitzada de l'alumnat i, per un altre, servir de plataforma en la seua elecció formatiu-professional ajustant-la al màxim a les característiques i necessitats de tots i cadascun dels i les participants.

L'orientació educativa, psicopedagògica i professional forma part del conjunt de factors que afavoreixen la qualitat de l'ensenyament i és un dels principis als quals ha d'atendre l'activitat educativa.

Data última modificació:


Ajuntament de Benifaió
Plaza Mayor 15. 46450 Valencia (España)
Telèfon: 96 178 10 19 | Fax: 96 179 41 38
Correu electrònic: oficina.virtual@benifaio.es