Ayuntamiento de Benifaió

Inicio -> Servicis municipals -> Serveis socials -> Família, Infància I Adolescència

Programa d'intervenció amb adolescents

Tornar Imprimir

A qui va dirigit?

Cada vegada són més els jóvens que presenten dificultats i problemàtiques en relació a aconseguir l'adaptació de la seua conducta a les normes que regeixen la nostra societat, a mantindre relacions "normalitzades" amb el seu entorn o que necessiten un fort suport emocional per a equilibrar la seua situació. A més podem observar també com, estos jóvens, tenen dificultats a complir l'obligació de l'escolarització fins als 16 anys, bé perquè els sorgeixen dificultats per a això o bé per dificultats i problemàtiques de tipus familiar, companyies, relació amb grup d'iguals en ambients marginals o predelictius o simplement no hi ha un reforç adequat per part de la família cap al xaval perquè continue els estudis o este reforç potser serà inútil en casos en què el menor se sent cada vegada mes dominant de la situació.
Els destinataris directes del projecte són els i les menors d'edat, entre 12 i 16 anys, que residisquen en el municipi de Benifaió.

Objectius del programa:

General:
· Potenciar les habilitats socials dels adolescents de Benifaió, que participen en l'activitat derivats d'un altre recurs, a partir del treball amb el grup d'iguals, fomentant les seues xarxes socials i que el treball realitzat en tal grup, col·labore a millorar la seua situació personal en el context familiar i social.

Específics:
· Mantindre un vincle amb els/les menors que ens permeta estar informats de la seua situació
· Facilitar el treball amb els menors des dels Serveis Socials
· Potenciar les habilitats socials dels menors.
· Facilitar la inserció social.
· Ampliar les xarxes socials dels menors, usuaris de l'activitat, facilitant la seua participació en activitats i recursos tant culturals com d'oci que s'ofereixen des del municipi.

Data última modificació:


Ajuntament de Benifaió
Plaza Mayor 15. 46450 Valencia (España)
Telèfon: 96 178 10 19 | Fax: 96 179 41 38
Correu electrònic: oficina.virtual@benifaio.es