Ayuntamiento de Benifaió

Inicio -> Servicis municipals -> Serveis socials -> Família, Infància I Adolescència

Cafè en Família per a pares

Tornar Imprimir

A qui va dirigit el "Cafè en família"?
L'activitat es proposa a les famílies dels menors que acudixen al taller de reforç escolar.

Què es pretén amb esta activitat?

El "Cafè en família", com una vertadera reunió familiar, té diversos objectius, en primer lloc crear un espai de contacte i relació amb estes famílies, que permeta construir una relació càlida i de confiança amb els pares, i en segon lloc permeta una interacció entre pares en una situació de "oci". Els professionals, a més d'afavorir la relació i els intercanvis d'experiències, proposen debats sobre temes d'interés relacionats amb l'educació i la vida dels fills.

L'objectiu final dels professionals que gestionen el grup és el d'enfortir l'autonomia familiar gestionant esta activitat com si fóra un grup d'autoajuda, dirigit a oferir noves ferramentes de solució i gestió de conflictes amb els fills, desenvolupant les habilitats i capacitats dels pares. Els efectes seran dobles perquè a més de millorar les actituds en les relacions amb els fills estos pares podran oferir la seua experiència a altres pares en una relació on l'augment de l'autoestima serà un efecte concret que es podrà mesurar en la interacció amb els fills.

Participar al "Cafè en Família" serà a més una garantia d'estar informat quant al període de beques, ajudes, escola d'estiu, etc., així com el familiaritzar-se amb els recursos municipals, podent derivar o informar sobre ells si així es crega pertinent.

Data última modificació:


Ajuntament de Benifaió
Plaza Mayor 15. 46450 Valencia (España)
Telèfon: 96 178 10 19 | Fax: 96 179 41 38
Correu electrònic: oficina.virtual@benifaio.es