Ayuntamiento de Benifaió

Inicio -> Servicis municipals -> Serveis socials -> Família, Infància I Adolescència

Taller de Reforç Escolar municipal

Tornar Imprimir

A qui va dirigit este programa?

Este projecte va dirigit als menors escolaritzats en Educació Primària (de 6 a 12 anys) i forma part del programa d'absentisme escolar destinat a tots aquells menors i les seues famílies que per diversos motius com poden ser situacions de falta de recursos i habilitats socials, famílies desestructurades i amb carències d'hàbits saludables, minories ètniques, tot agreujat per la falta de recursos econòmics etc.. que tenen faltes recurrents o llargs períodes d'absentisme.

El fet que un menor patisca absentisme escolar suposa, d'una banda que no es complix la normativa legal, és a dir l'obligatorietat d'escolarització de sis a setze anys, i d'una altra, al no rebre una educació bàsica, tindrà menys possibilitats de tindre les habilitats socials i recursos necessaris per a la seua integració social. Se'l priva del dret a l'educació.

Per esta raó ,i per mitjà d'este programa, s'intenta crear un major hàbit d'assistència escolar i d'alguna manera compensar les carències d'àmbit acadèmic, d'aptituds afectives, d'habilitats socials que ben sovint es donen en estos àmbits familiars.

Data última modificació:


Ajuntament de Benifaió
Plaza Mayor 15. 46450 Valencia (España)
Telèfon: 96 178 10 19 | Fax: 96 179 41 38
Correu electrònic: oficina.virtual@benifaio.es